Trainingen & Lezingen

Kort en Krachtig

Aan eer gerelateerd geweld

Deze interactieve lezing is bedoeld voor mensen die vlot een objectief inzicht willen verwerven in de hoofdlijnen van aan eer gerelateerd geweld.
Lees meer …

Gedwongen Huwelijk

Deze interactieve lezing geeft een vlot inzicht in het huwelijksproces van mensen uit het Midden-Oosten, moslims, christenen en anderen, de verschillen tussen eigen initiatief, gearrangeerd huwelijk I en gearrangeerd huwelijk II en gedwongen huwelijk.

Ook mensen die al elders hierover informatie hebben opgedaan zullen beslist veel nieuws horen.
Lees meer …

Complexe echtscheiding en de positie van kinderen

Deze interactieve lezing geeft een vlot inzicht in het huwelijks- en echtscheidingsproces van mensen uit het Midden-Oosten: moslims, christenen en anderen. De verschillen tussen eigen initiatief, gearrangeerd huwelijk I en gearrangeerd huwelijk II. Er is specifieke aandacht voor de positie van kinderen

Een echte aanrader!
Lees meer …

Syrië

Het thema van deze interactieve lezing is de geschiedenis van Syrië, bevolkingsgroepen, hun onderlinge verhoudingen en de politiek.

Ook mensen die al elders informatie opgedaan hebben zullen veel nieuws horen.
Lees meer …

 

Trainingen

Basistraining: Aan eer gerelateerd geweld & Complexe familieverhoudingen Module A

Deze tweedaagse training is bedoeld voor mensen die nog min of meer onbekend zijn met deze materie, maar die er wel mee in aanraking komen. Ze willen hun cliënten van gedegen advies willen dienen of met collega’s casussen bespreken. Ook mensen die al elders enige training gehad hebben zullen veel van hun gading vinden.
Lees meer …

Vervolgtraining: Aan eer gerelateerd geweld & Complexe familieverhoudingen Module B
U heeft de Basistraining A al gevolgd en u wilt u graag nog verder specialiseren in de materie, met name omdat u complexe zaken wilt kunnen analyseren. Dan is deze training voor u. De verdieping bereiken we aan de hand van de behandeling van casuïstiek, waarbij we complexe onderwerpen niet uit de weg gaan.
Lees meer …