Winkel

Schema’s en boeken

In de loop der jaren heb ik veel nagedacht over de achterliggende processen voor aan eer gerelateerd geweld en andere misstanden. Mijn gedachten heb ik neergelegd in een aantal boeken en inzichtelijke schema’s.

De boeken en schema’s kunt u hier bestellen. De prijzen zijn inclusief btw, 6% voor boeken en 21% voor de schema’s, en verzendkosten binnen Nederland. Neemt u voor zendingen naar het buitenland contact met ons op.

De schema’s worden in fullcolor op zwaar papier afgedrukt en daarna gelamineerd. Er zit veel tijd en moeite in het conceptueel uitdenken en uitwerken van de schema’s. Het is daarom niet de bedoeling dat u na aanschaf de schema’s zelf gaat scannen, kopiëren, verspreiden of vertonen, ook niet ‘intern’ voor uw collega’s of op het computernetwerk van uw organisatie. Elk schema is voorzien van een paraaf en een hologramsticker.

Nummering

Elk schema heeft een nummer. Bijvoorbeeld 2 Routes naar Verloving en Huwelijk. Ditzelfde nummer gaat vooraf aan de titel in andere talen.

Bestellen

Nadat u op de knop ‘bestellen’ heeft geklikt, ontvangt u automatisch een e-mail waarin uw bestelling wordt bevestigd. U kunt daarna eventueel binnen een werkdag afzien van uw bestelling.

Na binnenkomst van uw bestelling ontvangt u van ons een factuur. Ongeveer een week nadat de betaling bij ons is binnengekomen krijgt u uw bestelling per post bezorgd. Eenmaal verzonden schema’s worden door ons niet retour genomen.

De schema’s worden hier vervaagd weergegeven. De schema’s die u ontvangt zijn uiteraard haarscherp afgedrukt.

Licentie

Aangezien sommige organisaties niet meer werken met papier, is het mogelijk om voor het gebruik van de schema’s op uw eigen server een licentie aan te schaffen. Neem contact op als u dit overweegt.

 

Note that the charts are displayed blurred. The charts you order will be printed sharply. The categorie names are in Dutch – this may seem a bit confusing –  all charts exist in English versions as well.